ОШ " ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ " - Бочар
ЗНАЊЕ ЈЕ МОЋ
Фото галерија

Празничне чаролије- децембар 2018.

Акција ''Друг другу'' - новембар 2018.

05.11.2018. Научна супер- комби-нација

На позив школе домаћина ош Јосиф Маринковић из НБ, ученици наше школе су учествовали у пројекту научна-суперкомбинација коју су организовали Институт за молекуларну биологију и генетички иншињеринг и Биолошки факултет из Београда, а финансирао Центар за промоцију науке.
Дан школе 2018.

Дечја недеља 2016.

Дечја недеља под мотом ''Нећу да бригам, хоћу да се играм'' обележена је богатим програмом.
Семинар ''Инклузија на делу-практична примена инклузивног модела рада у основној школи''

У складу са Развојним планом школе, 22. и 23. јуна 2016.одржан је семинар ''Инклузија на делу'' који ће у значајној мери помоћи наставницима у примени инклузивног модела образовања у свакодневном раду.
Екскурзија: Бочар- Тршић (21. мај 2016.)

За ученике виших разреда ове школске године организована је екскурзија на релацији Бочар- Тршић. Том приликом ученици су обишли Вукову родну кућу у Тршићу, манастир Троношу и Бању Ковиљачу.
Школска олимпијада- Врање 2016.

Ученик трећег разреда наше школе, Марко Недић учествовао је на школској олимпијади у Врању где је у атлетици (дисциплина- бацање вортекса) освојио четврто место.
ДАН ШКОЛЕ 2016.

Дан школе ''Доситеј Обрадовић'' обележен је у петак, 08. априла 2016. У току преподнева одржани су спортски сусрети, у холу школе приређена је изложба под називом ''Моја школа кроз историју'', а у 12 часова одржана је свечана приредба у биоскопској сали.
Новогодишња вашаријада- 23.12.2015.